اندیکاتورهای فارکس توسط معامله گران به طور منظم برای افزایش شانس کسب سود در بازار FX در حین معامله در بازارهای بعدی استفاده می شود. همراه با سایر اشکال داده و تجزیه و تحلیل، شاخص ها می توانند بر تصمیمات معاملاتی تأثیر بگذارند و ممکن است به عنوان مبنایی برای استراتژی های معاملاتی فارکس مورد استفاده قرار گیرند .
با توانایی بررسی رفتار و الگوهای گذشته بازار، معامله گران ممکن است بتوانند از بهترین اندیکاتورهای فارکس برای کمک به پیش بینی نحوه رفتار بازار در آینده و بنابراین، سودآوری کدام معاملات استفاده کنند.

اندیکاتورهای فارکس چیست؟
اندیکاتورهای فارکس چیست؟
معاملهگران فارکس قبل از انجام معاملات در پلتفرم های متاتریدر ، دادههای مختلف را بررسی میکنند تا نحوه عملکرد بازار و احتمال تغییر آن در آینده را بسنجند. با تجزیه و تحلیل دقیق بازار، معامله گران باید بتوانند از استراتژی های معاملاتی موثرتری استفاده کنند و بازدهی بالاتری داشته باشند.
اندیکاتورهای فارکس یکی از راه های بررسی داده های بازار هستند. با بررسی داده های تاریخی مانند قیمت ارز، حجم و عملکرد بازار، شاخص ها به دنبال پیش بینی رفتار بازار در آینده و احتمال تکرار الگوها هستند.
هنگامی که معامله گران این اطلاعات را داشته باشند، می توانند تصمیمات معاملاتی آگاهانه تری بگیرند و در نتیجه ممکن است بازده بالاتری داشته باشند.
بهترین شاخص های فارکس برای استفاده در بازار فارکس
اگر از اندیکاتورهایی برای کمک به تصمیمگیری در مورد حساب بازارهای بعدی خود استفاده میکنید، بهتر است از بهترین اندیکاتورهای فارکس استفاده کنید. با وجود تعداد زیادی انتخاب از میان، برای معامله گران جدید می تواند دشوار باشد که بدانند کدام اندیکاتورها احتمالاً دقیق تر هستند، اما معاملات فارکس برای مبتدیان ممکن است به آنها کمک کند تا تصمیم بگیرند که چه نوع تحلیل بازار برای سبک معاملاتی آنها مناسب تر است. به طور کلی، چهار نوع مختلف اندیکاتور فارکس وجود دارد، از جمله:
- شاخص های روند فارکس
- شاخص های حرکت فارکس
- شاخص های نوسانات فارکس
- نشانگرهای حجم فارکس
در حالی که برخی از معامله گران یک نوع اندیکاتور را به دیگری ترجیح می دهند، بهترین اندیکاتورهای فارکس برای شما به نوع معاملاتی که قصد انجام آن را دارید بستگی دارد.

انواع شاخص های فارکس برای استفاده در بازار
این اندیکاتورهای فارکس در چهار دسته کلی دسته بندی می شوند، انواع مختلفی از اندیکاتورهای فارکس وجود دارد و این مفید است که بدانید قبل از معامله در حساب بعدی خود چه کاری انجام می دهد. رایج ترین اندیکاتورهای فارکس عبارتند از:
شاخص های روند
- میانگین شاخص های جهت دار
- میانگین های متحرک
- سهموی
شاخص های حرکت
- شاخص قدرت نسبی
- میانگین متحرک واگرایی همگرایی
در راهنمای استراتژی معاملاتی Momentum ما اطلاعات بیشتری کسب کنید.
شاخص های نوسانات
- استراتژی باند بولینگر
- میانگین محدوده واقعی
شاخص های حجم
- خط توزیع انباشت
- جریان پول چایکین
با انواع مختلف اندیکاتورهای فارکس، معامله گران جدیدتر ممکن است تعجب کنند که از کجا شروع کنند. راهنماهای مفیدی مانند فارکس چیست؟ می تواند به شما کمک کند تا اصول معاملات فارکس را انتخاب کنید و نکات مفید بیشتری وجود دارد که به شما کمک می کند تا با جنبه فنی تر تجارت آشنا شوید
اندیکاتورهای فارکس چگونه کار می کنند؟
بهترین شاخصها برای فارکس با این فرض کار میکنند که الگوهای گذشته احتمالاً خود را تکرار میکنند و شرایط مشابهی ایجاد میشود. اندیکاتورهای فارکس به جای مشاهده بازار FX به عنوان مجموعه ای تصادفی از رویدادها، به دنبال الگوهایی در رفتار بازار خاص هستند.
به عنوان مثال، اگر یک ارز خاص بلافاصله پس از یک پیامد سیاسی کاهش یابد، ممکن است این اتفاق پس از دوره های مکرر بی ثباتی سیاسی رخ داده باشد. در این صورت، اندیکاتورهای فارکس این اطلاعات را ثبت می کنند و از آن برای پیش بینی اینکه آیا و چه زمانی رفتار مشابهی رخ خواهد داد، استفاده می کنند.
با دسترسی به این دادهها، معاملهگران میتوانند بینشی در مورد آنچه بر قیمت ارز و کل بازار تأثیر میگذارد به دست آورند و بر این اساس در حساب بازار بعدی خود معامله کنند.
بررسی واقعیت
اندیکاتورهای فارکس می توانند:
- ارائه تحلیل تکنیکال
- کمک به به حداقل رساندن خطر
- مبنایی برای استراتژی های معاملاتی بازارهای بعدی خود فراهم کنید
آیا باید از اندیکاتورهای فارکس استفاده کنید؟
ابزارهای فنی و داده های پیچیده فقط برای کسانی مانند معامله گران با تجربه و تحلیلگران حرفه ای نیست. در واقع، اندیکاتورها راهی برای ساده سازی داده های بسیار پیچیده و حجیم هستند و هر کسی می تواند از استفاده از اندیکاتورهای فارکس سود ببرد.
این اندیکاتورها بخشی از روال روزانه معامله گران فارکس در حالی که در حساب کارگزاری آنها هستند، هستند و بخشی جدایی ناپذیر در فرآیند تصمیم گیری را تشکیل می دهند. هرچه اطلاعات بیشتری در مورد بازار، نحوه کارکرد آن و چه متغیرهایی بر آن داشته باشید، آگاه تر خواهید بود.
با اتخاذ تصمیمات معاملاتی بر اساس فعالیت های گذشته بازار و استفاده از الگوهای ارزی قبلی برای اطلاع از استراتژی معاملاتی خود، می توانید بازده خود را افزایش دهید و سود خود را افزایش دهید.
چگونه به اندیکاتورهای معاملات فارکس دسترسی پیدا می کنید؟
با وجود شاخص های بسیار زیادی که می توانید از بین آنها انتخاب کنید، تعیین بهترین یا مهم ترین شاخص برای نیازهای شما هنگام انجام معامله در بازارهای بعدی می تواند دشوار باشد. در بیشتر موارد، طیف وسیعی از شاخصها را میتوان برای بررسی رفتار بازار و پیشبینی رویدادهای آینده بازار استفاده کرد، اما لزوماً نمیخواهید در اولین شروع کار از هر شاخص فارکس استفاده کنید.
با انتخاب بهترین کارگزار فارکس برای کار، می توانید اطمینان حاصل کنید که به طیف گسترده ای از مواد مانند شاخص های فارکس، سیگنال های فارکس و تقویم فارکس دسترسی دارید .
هنگامی که از ابزارهای مختلف برای ایجاد یک استراتژی معاملاتی استفاده می کنید، متغیرهای بیشتری را در نظر می گیرید و این می تواند دید بهتری از عملکرد بازار به شما بدهد

دیدگاهتان را بنویسید